Massage Rijswijk

Massage Bewust uit Rijswijk geeft de massage behandelingen zoals Massage, Rijswijk, Hoofdmassage, schoudermassage, Ontspanningsmassage, Rugmassage.

home

Welkom bij MassageBewust

Het doel van de behandelingen is bewustwording. Dat kan leiden tot stressreductie. Er zijn diverse behandelingen welke zowel voor particulieren als bedrijven gelden. Zie menu massagetherapie voor uitgebreide informatie over de behandelingen. Bedrijven kunnen massagetherapie inzetten bij reïntegratie van hun medewerkers.  Ook voor stoelmassages bij uw bedrijf kunt u contact opnemen met MassageBewust. Tevens worden stoelmassages gegeven op bedrijfsevenementen, beurzen, festivals en congressen. Zie menu Bedrijven voor meer informatie over stoelmassage op locatie. 
 
 
Visie
In het dagelijkse leven gaan we vaak voorbij aan ons innerlijke leven. Bij veel stress, onrust en malende gedachten is het moeilijk om rust te vinden. Soms vraagt het leven immers het uiterste van ons. Gebeurtenissen die op ons afkomen, geven automatisch een reactie in ons lichaam. De lichamelijke en geestelijke gebieden zijn met elkaar verbonden. Lichaam, ziel en geest vormen een geheel. Het holistische model neemt de hele mens als uitgangspunt en spreekt de eigen vermogens aan om de genezing van binnenuit te bevorderen. De lichamelijke aanraking is een manier om te gaan voelen en om in contact te komen met jouw totale mens-zijn. Door te gaan voelen hoe het nu is en te accepteren dat het is zoals het is, kan er een innerlijke kracht ontwikkeld worden die je draagkracht vergroot. (Klik voor meer informatie over de holistische visie)
 
 

 
MassageBewust | Lange Dreef 181 | 2285KC | Rijswijk | Tel. 0627274752 | Info@MassageBewust.nl | K.v.K.nr. 27332550 | BTW.nr. NL122167338B01
ga naar http://www.facebook.com/MassageBewustSite